Si ta kënaqni partneren

Pyetje:
Përshëndetje doktor. Jam një djalë 22 vje?. Jo shumë kohë më parë kam filluar që të kem marrëdhënie me partneren time. Problemi im është se sa herë që kryej marrëdhënie me partneren, pasi prishem, ajo më lutet që të vazhdoj ende, mirëpo unë kam frikë se mos mbett shtatzënë. Kam provuar që të kryej marrëdhënie edhe me kondom por kënaqësia nuk është e njëjtë sikurse pa të. Ju lutem më tregoni se pasi prishem sa mund të pushoj që të mund të vazhdoj me marrëdhënie dhe se a mbetet ndonjë spermatozoid në kanalet e mashkullit pas prishjes.

Përgjigje:
Pyetje shumë e bukur.
Ju të dy duhet të mësoheni të beni seks që të kënaqeni së bashku. Natyra i ka bërë gjërat që në një marrëdhënie seksuale djali të mbarojë punë pëerpara vajzës. Dy të rinj që bëjnë seks duhet ta rregullojnë këtë dhe të përpiqen që të dy të arrijnë orgasmën në të njëjtën kohë, ose vajza pak përpara djalit. Nga pyetja jote kuptoj se ti je një djalë qe prishesh para kohe, ndaj dhe shoqja jote e eksituar seksualisht dëshiron që t’i të vazhdosh marrëdhënien, por ti pas ejakulacionit nuk e bën dot këtë.
C’duhet të bëni? Së pari përpiqu ta zgjatësh kohën tënde dhe të mos prishesh shpejt. Për këtë ka disa metoda që unë i kam shpjeguar shumë herë në këtë blog, sepse shumë djem ankohen prej ejakulacionit para kohe. Ato metoda ndihmojnë që djali të krijojë zakone të reja. Shko në blog në kategorinë ejakulacioni prekox dhe do te gjesh shumë materiale.
E dyta mundohu që ta zgjasni paralojën seksuale(nxemjen), që vajza të jetë e eksituar plotësisht. Përdor ?do mënyrë qe vajza të eksitohet. Përdor duart, gishtat dhe gjuhën tënde.
Kur vajza të jetë përgatitur mirë do ta arrijë më shpejt orgasmën. Me kohë do të mësoheni të harmonizoheni me njëri-tjetrin dhe të arrini orgasmën në të njëjtën kohë. Seksi është performancë dhe një performancë e mirë kërkon praktike. Askush nuk del në skenë për një duet pa u praktikuar më parë.
Uroj shëndet e fat
Doktori